Wie zijn wij?

Badminton Vereniging Sparrenburg is een badmintonclub in Rosmalen waar voor alle leeftijden en spelniveaus een uitdaging ligt. BVS is opgericht in december 1975 en dankt zijn naam aan de wijk ‘Sparrenburg’ in Rosmalen, waar de eerste stapjes in het ontstaan van BVS gezet zijn. In die tijd is een aantal buren en vrienden begonnen met recreatief badmintonnen. In de afgelopen veertig jaar zijn we uitgegroeid tot een gezellige vereniging met meer dan 140 leden, waarvan ongeveer de helft bij de jeugd en de helft bij de senioren speelt. Spelplezier en gezelligheid staan bij ons centraal, wat betekent dat iedereen bij ons welkom is!

Het is voor onze jeugd- en seniorenleden mogelijk om zowel recreatief als in competitieverband te badmintonnen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van training voor alle leeftijden, zowel voor beginners als gevorderden. Via de Bossche Badminton Federatie nemen we deel aan de regionale competitie en toernooien. Daarnaast organiseren we zelf ook een aantal toernooien voor de leden van BVS.

Badmintonnen doen we samen! Dat betekent dat er binnen onze vereniging vrijwilligers actief zijn om alles in goede banen te leiden. Zowel ons bestuur als onze jeugdcommissie bestaan uit vrijwilligers die regelmatig bij elkaar komen om de laatste stand van zaken door te nemen. Daarnaast is een aantal van onze oudere (oud)jeugdleden actief als teamcoach van de jongere jeugdteams, waarbij ze kennis maken met het geven van training en begeleiden van jeugdleden.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze vereniging? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.