Jeugd

BVS heeft een grote jeugdafdeling voor verschillende leeftijden en niveaus. Je kunt bij ons al terecht vanaf je negende jaar!

Onze jeugd is verdeeld over vier verschillende groepen, zodat je altijd op je eigen niveau deel kunt nemen aan trainingen en vrij spelen. Ook doen we mee aan de regionale competitie en toernooien van de Bossche Badminton Federatie, waarin onze jeugdleden de strijd aan gaan met teams van andere verenigingen.

Verder organiseren we door het jaar heen diverse toernooien, zoals de clubkampioenschappen, het Nieuwjaarstoernooi en het Kanjer-Kluns-Toernooi (waarin jeugdleden het tegen hun eigen ouders opnemen). Plezier en gezelligheid staan bij ons centraal en dat zie je ook terug in de andere activiteiten die jaarlijks plaatsvinden, waarvoor je niet altijd een racket en shuttle nodig hebt!

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom gewoon een keertje langs in de zaal. Onze jeugd speelt op zaterdagochtend (alle jeugd) en woensdagavond (gevorderde jeugd). Daarnaast kan je kennismaken met onze geweldige sport en vereniging tijdens een introductiecursus. Tijdens 7 lessen voor maar €15,- leer je de beginselen van badminton en kan je zelfstandig oefenen. Deze lessen vinden plaats tijdens onze training op zaterdagochtend. Als het nodig is, kan je van ons een racket lenen!