Senioren

Badminton Vereniging Sparrenburg is een club voor jong en oud. Onze seniorenafdeling heeft dan ook een brede leeftijdsspreiding, waarbij de jongste leden rond de 18 jaar zijn en de oudste zelfs in de zeventig! We vinden spelplezier belangrijk, dus het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen is bij ons welkom.

Onze seniorenafdeling heeft zowel competitie- als recreatieve spelers. Op onze speelavonden worden er onderlinge wedstrijden gespeeld en neemt een deel van de leden deel aan de training voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De speelavond wordt vaak gezellig afgesloten met een drankje in de kantine.

Onze competitiespelers nemen in teams deel aan regionale wedstrijden en toernooien van de Bossche Badminton Federatie, waarin ze het opnemen tegen teams van andere verenigingen. We hebben op bijna elk niveau teams actief, waardoor het altijd mogelijk is om mee te doen aan de competitie.

Daarnaast organiseren we jaarlijkse terugkerende toernooien voor onze seniorenleden, zoals het Nieuwjaarstoernooi. Hierbij staan sportiviteit en gezelligheid centraal. De laatste speelavond van het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een gezellige borrel in de kantine, waarin iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom gewoon een keertje langs in de zaal. Onze senioren spelen op maandag- en woensdagavond. Daarnaast kan je kennismaken met onze geweldige sport en vereniging tijdens een introductiecursus. Voor maar €20,- mag je zeven keer komen kennismaken en leer je de beginselen van badminton. Deze lessen vinden plaats tijdens onze regulieren speelavonden. Als het nodig is, kan je van ons een racket lenen!